waarvoor kun je terecht?

Uiteraard kun je terecht met al je vragen over voeding. Ik zal niet zeggen dat ik de wijsheid in pacht hebt, maar ik weet wel heel veel over voeding. En hoe je het in kunt zetten voor je eigen gezondheid.

Ik geef kookworkshops om je te helpen omgaan met je aandoening. Je leert wat er gebeurt in je lichaam (en waar het mis gaat), welke voedingsmiddelen je daarom wel of niet zou moeten eten, etiketten lezen, alternatieve ingrediënten proeven en je nieuwe voedingspatroon inplannen in je leven. Dat laatste blijkt vaak het grootste struikelblok!

Ook kun je bij mij een behandeltraject volgen, waarbij ik je klachten analyseer en een plan opstel om je er zo goed mogelijk vanaf te helpen. Als onderdeel van dat traject kun je ook een kookworkshop bij jou thuis afspreken.

Goed te behandelen met Orthomoleculaire Geneeswijzen zijn:

 • maag-/darmklachten
 • lever/gal aandoeningen
 • candida en schimmelinfecties
 • diabetes en metabool syndroom
 • hypoglycaemie (=bloedsuikerschommelingen)
 • chronische vermoeidheid en burn-out achtige klachten
 • bot- en gewrichtsaandoeningen
 • ontstekings-gerelateerde klachten (zoals reuma, jicht, oogontstekingen enz)
 • osteoporose
 • verminderde weerstand
 • (over)gewichtsproblemen
 • hormonale problemen
 • allergieën/intoleranties
 • huid- en haarproblemen
 • veel chronische klachten
 • circulatie problemen, aderverkalking, verhoogd cholesterol

Daarnaast kunnen ook veel auto-immuunziekten baat hebben bij een Orthomoleculaire aanpak; de gevoeligheid verdwijnt weliswaar nooit helemaal maar de klachten kunnen wel aanzíenlijk verbeteren en/of helemaal tot stilstand worden gebracht.

Maak een vrijblijvende afspraak

Hoe weet je nou of jij iets zou hebben aan Orthomoleculaire Geneeskunde? Je kunt een vrijblijvende afspraak maken voor een kort (Skype) gesprek waarin je kunt uitleggen waar je last van hebt, en wat je overwegingen zijn om het via voeding te gaan aanpakken.

Ik trek dan een half uur voor je uit en bespreek de mogelijkheden en hoe ik werk. Als ik denk dat ik je niet kan helpen maar een collega wel, zal ik je doorsturen. Als ik denk dat ik je wél kan helpen en jij ziet dat ook zitten, stuur ik je een intake formulier en maken we een afspraak voor een consult.

Je zit dus nergens aan vast en kunt jezelf er eerst van overtuigen dat we bij elkaar passen en dat je er vertrouwen in hebt dat ik je kan helpen.

Goed plan! Ik wil een afspraak maken!