over mij

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in eten. Mijn moeder was een fantastische kok en mijn vader een dankbare lekkerbek – genieten van eten is me met de paplepel ingegoten. Ik heb van mijn moeder leren koken en van mijn vader leren eten. Ik zie het als een rijkdom, want eten verbindt, voedt en geneest. Althans, het juiste eten.

Aangezien ik zelf al jaren kamp met overgevoelige darmen (en de daaruit voortvloeiende problemen) heb ik de geneeskrachtige kant van voeding verder uitgediept met de studies Orthomoleculaire Geneeskunde en Darmtherapie. Momenteel ben ik ook bezig met de studie Hormoontherapie, omdat onze hormonen werkelijk álles beïnvloeden. Centraal voor mij staan echter de darm en daaruit voortvloeiend maag, alvleesklier en lever. Zie me maar als een Orthomoleculair MDL therapeut.

Al die kennis combineer ik zodat ik anderen kan helpen om via hun voeding weer controle te krijgen over hun gezondheid. Zonder daarvoor uren in de keuken te hoeven staan of ingewikkelde ingrediënten te moeten kopen!

Marja van Weeren

Mocht je nu de onbedwingbare behoefte krijgen om te lezen welke opleidingen ik heb gedaan, dan vind je mijn CV hier.

En wil je een afspraak maken: stuur me een email waarin je (kort) uitlegt waar je last van hebt. Als ik denk dat ik je kan helpen en jij ziet dat ook zitten, maken we een afspraak voor een consult en stuur ik je een intake formulier. Je mag me natuurlijk ook bellen op 06-289 589 28.