consulten

Ik reken de volgende tarieven (inclusief 21% BTW):

• Intake:
Eerste analyse van het intakeformulier en/of aangeleverde laboratorium uitslagen, plus een intake-consult (ca.1,5 uur): 110 €

• Advies:
Conclusie aan de hand van de intake, opstellen van een behandelplan en een uitgebreid voedingsadvies, en uitleg (ca. 1 uur): 70 €

• Monitoring:
Ieder verder vervolgconsult: 70 €

• Controle:
Ongeveer 3-4 maanden na beëindiging van de behandeling: 35 €

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt die alternatieve zorg dekt, kun je meestal (een deel van) mijn consulten vergoed krijgen. Let op: sommige verzekeringen vergoeden alleen orthomoleculair artsen.
Check hier of je recht hebt op vergoeding.

Een normaal behandeltraject uitgelegd:

Aan de hand van een heel uitgebreid vragenformulier (10 pagina’s), en een eerste consult waarin ik dieper inga op jouw situatie, zoek ik uit wat er waarschijnlijk met je aan de hand is en wat we eraan kunnen doen.

Ik kijk hierbij uiteraard ook naar een diagnose (door huisarts of specialist) die er al ligt, en eventuele laboratorium uitslagen. Het kan zijn dat ik aanvullende onderzoeken adviseer, zoals een ontlastingsonderzoek, bloedonderzoek, haaranalyse enz. Ik laat deze onderzoeken doen door gecertificeerde laboratoria.

Mijn doel is om helder krijgen wáár in het systeem het misgaat, zodat we het bij de kern kunnen aanpakken. Het behandeltraject en voedingsplan zijn speciaal voor jou samengesteld.

De opvolg-consulten vinden meestal met tussenpozen van 4 tot 6 weken plaats; je moet rekenen op minimaal 2-3 vervolgconsulten. Het uiteindelijke aantal hangt natuurlijk af van de aard en ernst van je klachten.

We besluiten samen wanneer de behandeling klaar is, maar je bent natuurlijk vrij om elk moment te stoppen. Bij voorkeur zie ik je na 3-4 maanden nog een keer ter controle, omdat de ervaring leert dat wanneer de klachten verdwijnen ‘de klad erin komt’.

NB Ik los het liefst alle problemen met voeding en leefstijl, maar soms is de ernst van de aandoening zódanig dat dit te lang gaat duren; in dat geval zal ik één of meerdere supplementen adviseren om het lichaam een handje op weg te helpen.

Nog wat algemene informatie

  • Je moet er rekening mee houden dat veel klachten minimaal een maand of drie nodig hebben om goed aangepakt te kunnen worden. Daarnaast zal vaak ook een verandering in levenswijze nodig zijn om écht resultaat te behalen. Uiteraard is het doel om de resultaten blijvend te laten zijn, zodat je na de behandeling ook écht klaar bent en weet hoe je het voortaan zelf moet aanpakken.
  • Als je verhinderd bent verzoek ik je dat uiterlijk 24 uur van tevoren via email, sms of Whatsapp door te geven.
  • Aanvullende onderzoeken en supplementen worden apart berekend.
  • Ik wil je de eerste twee consulten ‘live’ ontmoeten, omdat ik wil kunnen kijken naar de conditie van je huid, haar en nagels, je gelaatskleur, je energie enz. Ook licht ik het behandeltraject en voedingsplan het makkelijkst persoonlijk toe.
  • Voor vervolgconsulten kunnen we eventueel een telefonisch consult inplannen.
  • Ik kan desgewenst naar jou toekomen voor een consult (ipv jij naar mij); daarvoor reken ik de helft van een vervolgconsult (dus 35 €), bovenop de consult prijs.
  • Ik reken bij voorkeur af met iZettle (een mobiel pin-apparaat wat pinpassen én creditcards accepteert). De factuur stuur ik je achteraf per email of post toe, het betalingsbewijs email ik desgewenst ter plekke. De factuur kun je indienen bij je verzekering; je hebt wel een aanvullende verzekering nodig voor alternatieve geneeswijzen om (geheel of gedeeltelijk) vergoed te worden.
  • Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  • Mijn algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Maak vrijblijvend een afspraak

Hoe weet je nou of dit iets voor jou is?
Stuur me een email waarin je (kort) uitlegt waar je last van hebt. Als ik denk dat ik je kan helpen en jij ziet dat ook zitten, maken we een afspraak voor een consult en stuur ik je een intake formulier. Je mag me natuurlijk ook bellen op 06-289 589 28.

Goed plan! Ik ga je een email sturen!